címlap
történések
mese
alkotók
képek
linkek
kontaktVolt egy film aminek az volt a címe Extázis 7-től 10-ig. A hetvenes évek nehéz levegőjében játszódott, amikor is a fiatalok még lázadtak, és persze volt is miért. Napközben a világot váltották meg, délután meg a művházba mentek, ahol a fontos dolgok történtek. Hősök nyomatták a beat zenét, a csajok sikongattak, a srácok rázták a sérójukat, és kis üvegekből kortyolták hozzá a vodkát.

Azóta sok minden megváltozott. Egy valamire való bulit nem lehet elkezdeni 10 előtt, nincs már KISZ se és hosszú hajat is csak a felvidéki fiatalok hordanak. Ma a DJ a sámán aki celebrálja a kiszakadást, és a Művelődési házban már csak angol tanfolyam van, meg talán feng-shui. A rock & roll helyett a transznacionális elektronikus zene megy, a fejünkön megcsillan a lézersugár miközben sodorjuk a cigarattánkat, és a partyt a napfelkelte koronázza meg.

Ebbe a világba ereszkedünk álá a legendás DJ Palotai utazásain keresztül, ahol a képek, mozdulatok, gesztusok mesélnek az új világról, és persze közben folyton szól a zene. Pár percbe súrítve a múltat és a jövőt, a barokkot, a tangót, a jazzt, a kortársat, Párizst és a Vajdaságot, az Állatkertet, és a Tilos Rádiót. Mindezt egy emberen keresztül.